Změna HDO na 20h NT pro bojler

Rubriky:

Reklama
JK Jiří Krejza @jiri.krejza před 9 roky24.12.2014 11:21:00
Změna HDO na 20h NT pro bojler

Dobrý den,

v domě mám schválenou 20-hodinovou sníženou sazbu kvůli elektrokotli, kterým však netopím. Změnu z 8h jsem dělal hlavně kvůli tomu, že jsem chtěl mít v domě více teplé vody, jelikož ohřev vody je řešený elektrickým bojlerem, který však i po změně tarifu běží pouze v 8-hodinovém režimu. Chtěl bych teda i tento bojler přehodit na 20 hodin. Byl jsem na pobočce svého dodavatele el. energie, kde mi paní sdělila, že to není problém, stačí když to kterýkoliv elektrikář přehodí na 20h, mám to prý automaticky schválené.

Mě zajíma jedna věc - na jak velké zvýšení spotřeby se mám připravit ve srovnání s 8h tarifem. Doma jsme 4 a v současné situaci, pokud se jeden ráno vykoupe, tak ti další už mají celý den vodu studenou.

Bojler je 2000W, 125l.

Děkuji za radu.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

10 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.