úchyt roštu do rákosového stropu?

Rubriky:

Reklama
JC Jan Carva @jan.carva před 9 roky27.12.2014 18:19:00
úchyt roštu do rákosového stropu?

Dobrý den,
právě dělám zateplení stropu v celém bytě dle různých postupů co jsem našel, vyměřil jsem si kde budou závěsy, dal izolaci, celé to utěsnil odrazovou parotěskou a teď mi těsně před zaklopením SDK deskama došlo že jsem celé uchycení stropu řešil jen z hlediska správného rozestupu závěsů ale ne z hlediska toho co unese strop - mám starej byt kde je rákosová omítka na stropě nahozená na prknech do kterých jsem přidělával závěsy pro nosnej rošt. Máte někdo představu jak jsou ty prkna uchycený? jestli vůbec tu konstrukci s SDK unesou? velice nerad bych to teď celý strhával a hledal na stropě nějaký trámy(ani nevim kde takže bych musel strhnout vše...) do kterých to uchytit, ale zase lepší než aby mi to celý spadlo...

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

16 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.