Termostat akumulaček AD 60 RB

Rubriky:

Reklama
JL Jan Lochman @jan.lochman879 před 9 roky30.12.2014 09:39:00
Termostat akumulaček AD 60 RB

V manuálu těchto kamen jsem se dočetl, že přímo na kamnech je kolečko pro nastavování teploty - termostat. Jsou tam 4 úrovně: a) vynuto, b)-d) různé stupně. Tedy do kolik stupňů se budou kamna nabíjet. Bohužel konkrétní, ani přibližné stupně pro jednotlivé stupně nejsou uvedeny.

Dále je v manuálu uvedeno, že přesun mezi jednotlivýmu stupni se nemá provádět za provozu - že se má provádět když jsou kamna chladná. Jinak se prý může termostat poničit. V mém případě by to ale znamenalo 4 dny bez tepla, pokud si chci přidat: 2 dny chladnutí, 2 dny přitápění. Tak se chci zeptat, jak takový termostat může fungovat, jestli to poničení nehrozí třeba jen při snižování teploty (což by mi přišlo logické)?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.