Tepelné čerpadlo

Rubriky:

Reklama
Tepelné čerpadlo

Dobrý den , koupil jsem tepelné čerpadlo od firmy revel pex , čerpadlo mě funguje ale netopí mě to , nevím kde je problem asi bych řekl že je v podlahovém topení , když to pustím do bojleru tak tč topí na 38 °c ale vezme mě to průtok v podlahovce , když jesm zastavil bojler tak tč topí na 28 °c , když jsem zastavil topení do podkroví tak se mě žvětšil průtok v přízemí a tč topilo na 36 °c a když jse to nechal jet v obýváku v kuchyni tak jsem měl průtokoměry na plno a tč topilo na 43 °c a v obýváku jsem měl 23 °c v momentě když to pustím do celýho domu tak to zase spadne na 28 °c a teplota v domě je 19 °c , potřeboval bych radu jestly by pomohla další instalace objehovích čepadel u rozdělovačů podlahovek nebo instalace akumulační nádoby napojenou přímo na topení , že by to čerpadlo nahřívalo 200 litrovou nádobu a z té by to šlo do topení, budu vám vděčný za dobré rady jak to vyřešit aby to topilo děkuji Nečas jěšte dodávám že je to novostavba , vytápěná plocha podlahy je cca 200 m2 , dům je ze zdiva 44 heluz zatím nezateplený .

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

28 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.