Montáž bojleru Ariston Velis 80

Rubriky:

Montáž bojleru Ariston Velis 80

Dobrý den,

mám dotaz ohledně montáže bojleru Ariston Velis 80. Bydlím v podnájmu v družstevním bytě, který byl vybavenou plynovou karmou. S majitelkou jsme se dohodli na výměně karmy za elektrický bojler. Vše jsme ohlásili na družstvu a na ČEZu a provedli jsme výměnu. Přípravu elektřiny a zapojení bojleru provedl elektrikář, ale samotný bojler jsem instaloval na stěnu sám. Vše jsem provedl dle manuálu s využitím oroginálního příslušenství Ariston a použil jsem také chemickou kotvu. Jde mi o to, že nikdo z družstva neprovedl žádnou kontrolu uchycení bojleru, zapojení atd. Potřeboval bych totiž nějaké potvrzení o tom, že bojler byl uchycen a zapojen správně, aby až se z bytu odstěhuji a s bojlerem se třeba něco stane, nebyla odpovědnost na mně. Popř. nevíte-li, kdo by mi provedl kontrolu a vystavil nějaké potvrzení. Děkuji za případné zodpovězení dotazu.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

11 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.