Velmi špatná zkušenost s betonovými podlahy firmy DEMANN

Reklama
RS Radek Salimbeni @radek.salimbeni před 9 roky15.01.2015 20:58:00
Velmi špatná zkušenost s betonovými podlahy firmy DEMANN

Vážení,

rád bych poznal vaši zkušenost s betonovými podlahami realizovanými firmou DEMANN. Nabízejí betonové podlahy s přesností 2mm na dvou metrech, ale faktický výsledek je přímo katastrofální. 1 cm na metru žádná míra.. Používají jednoduchý fígl, jak Vás nadobro a zbaví záruky. Ve smlouvě totiž vždy uvedou, že musíte beton sami kropit a nakonec vám oznámí, že jste beton kropili nadměrně a v důsledku tohoto se pokřivil a popraskal. Práci provádí výhradně Poláci a výsledek tomuto plně odpovídá. Beton je takřka bez cementu a z tohoto důvodu taký nemá odpovídající pevnost. Připravujeme na tuto firmu žalobu a mne zajímá, jestli máte někdo stejnou zkušenost s jejích dokonalou výmluvou o špatném kropení betonu?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.