čím topit?

Reklama
čím topit?

Zdravím všechny
mám dotaz.v tomto oboru sem úplný laik takže ne vše ode mně bude asi znít rozumně..stavím bungalow,cihly heluz family 2in1 plněné polystyrenem o šířce 50cm.zateplovat dodatečně samozřejmě nebudu.podlahová plocha je cca 130 m2.Jelikož mám možnost dostat se ke dřevu rád bych zvolil k vytápění krbovou vložku s teplovodním výměníkem doplněnou akumulační nádrží o objemu 1m3.řeším ale co dát jako druhý způsob vytápění který by mi dotápěl nádrž nebo byl nezávislý na naší přítomnosti doma.původně sem byl rozhodnutý pro plynový kotel ale nevím jestli se to vyplatí kvůli pořizovacím nákladům.ještě doplním že všude bude podlahové topení.proto vás prosím o N´áký názor na tento systém vytápění.popřípadě o jiné ,dle vašeho názoru lepší, řešení.tepelné ztráty domu jsou 5.8 kw.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

39 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.