digestoř, krb, plynové vytápění

Reklama
digestoř, krb, plynové vytápění

Dobrý den, měla bych na Vás takovou prosbu. máme novostavbu RD. v obývacím pokoji máme krbovou vložku bez výměníku s rozvodem vzduchu do poloviny místností v domu, ve kterém stále topíme. plynový kotel využíváme pouze dvě hodiny ráno a dvě hodiny večer, aby se nám zahřáli koupelny.
až teď, jsem zjistila, když jsem byla nemocná a topit se mi v krbu nechtělo, že nemůžeme prostor kuchyně, kde máme namontován termostat k plynovému kotlu rychle vytopit. za 4 hodiny provozu, se zvedla teplota na termostatu o 1 stupeň. podezřívali jsme , že máme malý radiátor. ale když jsme pátrali, tak jsme zjistili, že nám táhne digestoří. nemáme tam bohužel zpětnou klapku a vývod z digestoře je veden přímo přes zeď ven, kde jsou takové roletky. které úplně nedoléhají a těmi táhne do domu
můžete nám poradit jak toto zabezpečit, aby z digestoře netáhlo?
může mít i na vinně přívod vzduchu ke krbu, který je umístěn pod krbem? nemůže to být jako komín, že táhne z digestoře a profukuje to k tomu krbu? velice děkujeme

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.