zavírač dveří

Rubriky:

Reklama
zavírač dveří

Dobrý den,
bydlím v přízemí a v zimě nás hodně ruší zavírání vchodových dveří. Dveře se zavírají pomalu, ale v posledních 5 cm rychlost zavírání prudce stoupne, dveře bouchnou, až se celý dům otřese. Zavírač bohužel nejde seřídit, protože je strhlý jeden šroub.
Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti nebo nevíte o takovém zavírači, který není závislý na okolní teplotě. Přijde mi, že by to bylo vhodnější řešení než oprava stávajícího zavírače s tím, že při změně teplot je nutné dveře seřizovat.
Šířka křídla je cca 1000 mm , váha cca 65 kg. Nevím, zda jsou tyto údaje dostatečné pro výběr zavírače dveří.
Děkuji předem za reakce a věřím, že již budu spát déle než od půlnoci do 4 :-)
P.S. ti co bydlí ve starém bytě, by měli být velmi spokojení a nestěhovat se do novostavby, jelikož akustika většiny novostaveb je strašná (je slyšet, když sousedka pouští vodu, sklápí prkýnko na WC a také, když někdo zamyká vchodové dveře...zkrátka mám dokonalý přehled o dění v domě...děs, běs)

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.