Nejlevnění technolgie na výstavbu opěrní zdi

Reklama
Nejlevnění technolgie na výstavbu opěrní zdi

Zdravím všechny, potřebuji poradit: Zezadu za domem od souseda mám společnou hranici v délce 30 m s plánovaným převýšení terénu cca 90 - 100 cm. Potřebuji vymyslet nějakou nejlevnější a nejmíň pracnou technologii vybudování opěrné zdi a následné vybudování drátěného plotu výšky 1,5 m (pletivo jsem dostal zadarmo). Napadají mě ty oblíbené betonové ploty ale nevím jestli betonová deska tlouštky 5 cm betonu a 2 m délky to vydrží a nebude to praskat. Jaké sloupky potom zvolit udělat betonové sloupky a k těm přichytit pletivo, nebo udělat 1 m vysoké sloupky a zabetonovat obyčejné železné tyčky (ztráta místa) Nebo ztracené bednění? Tam zase musí dělat základ, lít beton atd... přijde mi to dost pracné a ne levné. Pomožte prosím.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.