Stavba dvou šop na hranicích pozemku.

Reklama
Stavba dvou šop na hranicích pozemku.

Dobrý den,
chystám se stavět dvě šopy, každá do 25m2 a obě budou stát na hranicích pozemků.
Jedna hranice je obecní, kde mi stavební úřad sdělil, že budu muset zaplatit 5000,- za udělení výjimky.
Druhý pozemek je souseda, kde předpokládám, že bude stačit souhlas souseda.
V čem ale tápu je to, že obě šopy budou k sobě přiléhat a to tak, že ta která bude stát u betonového plotu do ulice, bude zároveň končit na betonovém plotu souseda. Tato šopa, nebo přístřešek, bude dlouhá 8m ze strany do ulice podél plotu a široká 3m od rohu ulice na sousedovu stranu.
Na straně od souseda je rovněž betonový plot a druhá šopa by měla být přistavěna půdorisem ve tvaru písmene L podél zdi od souseda.
Bude ale jakoby přistavěna k šopě první a tak nevím, jestli nebude stavební úřad dělat problémy s tím, že se nejedná o dvě stavby, ale o stavbu jednu.
Máte někdo prosím zkušenost s podobným případem nebo víte jak se bude na takové stavby pohlížet, i když jejich střechy budou mít každá sklon jinam a budou mít každá vlastní vchod?
Děkuji za odpovědi Radek H.
PS:Omlouvám se za obrázek, jsem pravák a mám ruku v sádře. :-(

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.