Koupelna podkroví - OSB nebo Cetris na LiaporuAhoj,
Potřeboval bych poradit. Koupelna v podkroví , stěny SDK, podlaha beton na hurdiskách, elektroinstalace spodního patra byla protažena přes stropy po podlaze - kabely na podlaze. ( bohužel ne moje chyba - koupil jsem dům s rekonstrukcí přízemí a dodělávám patro ) Beton byl na celé původní půdě nerovný tak jsem udělal podlahy z Liaporu + 2 x OSB a prošroubované . Toto řešení myslím funguje bez problémů, ale teď jsem se rozhodl udělat ještě synům malou podkrovní koupelnu se sprchou a wc. Sprcha bude v nice a bude tam vanicka , vanicku podbetonuju nebo podezdím (5-6 cm) A teď zbývá prostor cca 3,3 m x 1 m na zbytek koupelny.
Na podlahu je tam místo cca 6 cm.
Moje představa je položit na podlahu nějakou folii ,aby se nerozsypal Liapor, potom dorovnat 20-30 mm liaporem a na to bud OSB nebo Cetris , na to penetrace a tekuta lepenka a na to dlažba. Co je podle Vas lepsi reseni Cetris nebo OSB ?
Pokud by se mi povedlo pouzit jednu CEtris desku na cely rozmer podlahy ve dvou vrstvách (2x12 mm) a sešroubovat a nebo proste polozit do krize OSB desky ve dvou vrstavach a taky sešroubovat.
Co je podle Vás lepsi reseni ? Pripadne nejaky jiny navrch ?
Lehcený beton ? Nevím a,le co by udělal se sadrokartony.
Díky všem za radu
zizi