ep enegy trading

Reklama
MN Marián Nereknu @marian.nereknu před 9 roky05.03.2015 11:49:00
ep enegy trading

Vážený pane ,
dovolujeme si Vám oznámit, že změna stálého měsíčního platu odběrného místa na adrese: ………………….. z částky 50,- Kč (bez DPH) na částku 60,- Kč (bez DPH) od data 1.1.2014. V případě, že není klient dodavatelem elektřiny o této skutečnosti písemně informován před provedenou změnou, může klient na základě této skutečnosti, dle Energetického zákona a legislativy odstoupit od uzavřené smlouvy do 3 měsíců od provedení této změny. V tomto případě do 31.3.2014, nicméně Vámi zaslané odstoupení naše společnost do tohoto termínu neobdržela, a proto Vámi zaslané odstoupení nelze akceptovat.

Jestli jsem to správně pochopil, tak moji povinnosti je min. jednou za tři měsíce zkontrolovat smlouvy na odběr elektřiny, vody, plynu,mobilu,povinného ručení, všech pojistek, bank, UPC … atd. jestli si je náhodou někdo nezměnil, abych mohl dát výpověď. To bych nic jiného nedělal, než kontroloval smlouvy . POZOR NA NE. NALAKJ VAS NA NIZKOU CENU A PAK SI JI BEZ VASEHO VEDOMI UPRAVI. KDYZ TO ZJISTITE A DATE VYPOVED, TAK SE OHANI 3-MA NESICI.
Obrázek o EP Energy Trading ať si každý udělá sám.!!!!

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.