Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den. Tato diskuze je první, kterou jsem ke krytině Lindab našel. Ikdyž je již dlouho bez příspěvku, tak jsem se rozhodl se podělit se svou zkušeností se střešní krytinou Lindab. Mám ji na své střeše již 10 let. Posledni dva roky se na krytině na různých místech začaly oběvovat rezavé fleky a to na různých místech. Kdyby to bylo jen na okrajích plechů, tak bych řekl, že byla špatná manipulace s krytinou a proto barvy začala odlézat, ale skvrny jsou hodně i uprostřed plechu. Časem se samozdřejmě zvětšoujou. Při reklamaci mi bylo firmou sděleno hodně výmluv od špatné manipulace až po špatný sklon střechy, kdy k tomuto poznamenat, že většina střechy je v takovém sklonu, že větší již na střeše ani moc nejde... Nabídka firmy ale přišla a to ta, že dají 5 tisíc korun, když se vzdám nároku na reklamaci, takže soudím, že firma si je vědoma své viny. Proto tuto střešní krytinu jednoznačně NEDOPORUČUJI!!!!!!!
15 let? :-))) To bych jim za ty prachy omlátil o hlavu. To musí vydržet minimálně 40 let.
Mezitím už jsem se podíval na údaje v zahraničí k této krytině a on je tam podstaný rozdíl v kvalitě pokud je základ…
Moje zkušenost s Al krytinou Satjam Grand Plus resp. obecně s Al velkoformátovými krytinami a zárukami: záruky byly 2,…
Dobrý den, máme úplně stejný problém s krytinou Lindab,🙈 až na ten rozdíl, že Vám nabídli 5000, nám nic🙈 prý není…
před více než rokem
OK, já jsem psal o Al krytině a ty povrchové úpravy byly u všech 3 výrobců stejné, PES povlak o stejné tloušťce
před více než rokem
Stačí se podívat na to složení vrstev SATJAM a je vcelku jasno, proč to vydrží déle. I oni mají nějakou třídu ECONOMIC…
před více než rokem
53 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení