Krytina Lindab

Rubriky:

Reklama
MH Marek Hácha @marek.hacha před 9 roky06.03.2015 08:18:00
Krytina Lindab

Dobrý den. Tato diskuze je první, kterou jsem ke krytině Lindab našel. Ikdyž je již dlouho bez příspěvku, tak jsem se rozhodl se podělit se svou zkušeností se střešní krytinou Lindab. Mám ji na své střeše již 10 let. Posledni dva roky se na krytině na různých místech začaly oběvovat rezavé fleky a to na různých místech. Kdyby to bylo jen na okrajích plechů, tak bych řekl, že byla špatná manipulace s krytinou a proto barvy začala odlézat, ale skvrny jsou hodně i uprostřed plechu. Časem se samozdřejmě zvětšoujou. Při reklamaci mi bylo firmou sděleno hodně výmluv od špatné manipulace až po špatný sklon střechy, kdy k tomuto poznamenat, že většina střechy je v takovém sklonu, že větší již na střeše ani moc nejde... Nabídka firmy ale přišla a to ta, že dají 5 tisíc korun, když se vzdám nároku na reklamaci, takže soudím, že firma si je vědoma své viny. Proto tuto střešní krytinu jednoznačně NEDOPORUČUJI!!!!!!!

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

53 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.