Spínání plynového kotle

Rubriky:

Reklama
Spínání plynového kotle

Dobrý den, mám problém se spínáním kotle. Donedávna vše OK. Kotel - Dakon Unical Dua 24 RK. Dle termostatu má být kotel sepnutý. Radiátory studené, takže jsem se šel podívat do kotelny a kotel byl vypnutý, bez poruchy, svítí zelená dioda. Po sejmutí předního panelu jsem ho "nastartoval" kabelem - propojení na "čokoládě". Jel dva dny zase bez problému. Dnes stejný problém. Náhodou jsem rukou přitlačil na ovládací panel a kotel sám nastartoval(na obrázku je vyznačeno místo, kde jsem na panel zatlačil). Chtěl bych se vás zeptat v čem by mohl být problém. Dle mého selského rozumu jde asi o nějaký uvolněný kontakt. Netroufám si do opravy sám, chtěl bych vědět co mohu čekat od servisního technika. Velmi děkuji za vaše rady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.