Zateplení střechy a následný záklop z interiéru

Rubriky:

Reklama
Zateplení střechy a následný záklop z interiéru

Dobrý den,
měl bych dotaz ohledně záklopu zateplené střechy sklonu 37st. v interiéru.
Mám představu, že bych zateplil střechu mezi krokve (a kleštiny) a pod krokve (a kleštiny) do roštu z latí (celková tl. zateplení cca 300mm vaty) a pod toto zateplení bych uvažoval parozábranu.
pod parozábranu by byl zhotoven rošt z latí po cca 400mm osově a na tyto latě by byl připevněn extrudovaný polystyren tl.30mm, který by tvořil konečný záklop a následně by byl natažen perlinkou s lepidlem a venkovním štukem.

Chtěl bych požádat o Váš názor na toto řešení (případně i vypsat PROTI) a případně poradit nějaké výhodnější řešení.

Nerad bych tam dával OSB nebo jiné lepené desky (ty lepidla co se odpařují mě nelákají) a SDK se bojím, že popraská (mám jednoduchý hambálkový krov, který bude celkem dost pracovat).

Díky

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.