Chránička a voda.

Reklama
JH Jirka Horak @jirka.horak před 9 roky06.05.2015 07:23:00
Chránička a voda.

Dobrý den, měl bych na Vás prosbu „otázku“.
Je to týden co mi k baráku dávala firma sloup a el. vedení k hodinám. Od sloupu k baráku dali chráničku ve které je veden kabel. Začátek chráničky je u sloupu cca 10 cm pod zemí pak ohnuta a vedena k baráku kde je opět ohnuta a vedena na horu taktéž cca 10 cm pod zemí. V zemi je cca 60 cm.
A teď otázka: do chráničky se časem prosákne „dostane voda“ ( v našem případě rychleji jelikož jsme k sloupu vysadili květinu „Břečťan“ tak se u chráničky ještě zalévá. Voda z chráničky nemá šanci vytéct, chránička je na obou koncích zahnutá směrem nahoru, a jde cca v rovině.
Vadí kabelu že je tažen ve vlhku ve vodě ? Mám pocit že vody v chráničce bude časem víc a víc a nevím ale mám pocit že z chráničky se voda nedostane, tak aby kabel „izolace“ časem nepopraskala či jinak nepoškodila, ale třeba je to v pořádku, raději se ptám.
Děkuji J. Horák

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.