Novostavba RD Brandys nad LabemZhotovitel ma akreditace a certifikace CKAIT, ADMD, TUV SUD a timto vsim vytvari matouci PR bezuhonnosti a dokonalosti.
Dobry den vsem,
v prilozene fotodokumentaci se nachazeji fotografie novostavby na klic provedene vcetne projektove dokumentace, ktera neni zkolaudovatelna a opravitelna a je tudiz nyni urcena jako neopravitelna k odstraneni. Dum praska a zaklady se pravdepodobne nyni separuji od vrchni stavby, zaklady byly realizovany v roce 2012. Uznavam, ze nas zhotovitel jako laiky ukolebal a obalamutil obrovskou podporou referenci, razitek a ruznych certifikatu a byl jsem natolik v teto dobe zamestnan jinymi problemy, ze jsem dozor v podobe spickoveho odbornika nemel, domnival jsem se, ze kvalitni smlouva o dilo zaruci, ze alespon bude staveno dle norem a doporuceni geologickeho pruzkumu. Dum je v jilu s melkymi a poddimenzovanymi zaklady a utopeny v terenu. Vykazuje zasadni poruchy mj. v zakladech a zdivu jak z pohledu nedodrzeni technologickych postupu, tak i pouzitim nekvalitniho materialu. Na stavbe celkove neni poctive provedeno nic. Stavebni a projekcni firma tehoz majitele ma veskere certifikaty a akreditace a stavi nadale. I pres radu znaleckych posudku spickovych znalcu a tlak na zaklade smlouvy o dilo jsme nedosahli nahrady skody a vubec niceho. Zhotovitel ma veskere nase finance z dedictvi po zemrelych maminkach a nevraci ani plneni a skody po odstoupeni od smlouvy a ani neuznava zadne zavady. V soucasne dobe nevime vubec co s touto situaci, zhotovitel byl vyzvan stavebnim uradem k naprave, tez bezvysledne. Soudni cestou nedosahneme niceho, jiz jedna z firem byla poslana do insolvence. Pohledavku ze zoufalstvi jiz nabizim k prodeji, nevim jinak co s tim. Umel by nam prosim nekdo poradit? Dekuji predem. Tomas Kopriva