Novostavba RD Brandys nad Labem

Reklama
Novostavba RD Brandys nad Labem

Zhotovitel ma akreditace a certifikace CKAIT, ADMD, TUV SUD a timto vsim vytvari matouci PR bezuhonnosti a dokonalosti.

Dobry den vsem,

v prilozene fotodokumentaci se nachazeji fotografie novostavby na klic provedene vcetne projektove dokumentace, ktera neni zkolaudovatelna a opravitelna a je tudiz nyni urcena jako neopravitelna k odstraneni. Dum praska a zaklady se pravdepodobne nyni separuji od vrchni stavby, zaklady byly realizovany v roce 2012. Uznavam, ze nas zhotovitel jako laiky ukolebal a obalamutil obrovskou podporou referenci, razitek a ruznych certifikatu a byl jsem natolik v teto dobe zamestnan jinymi problemy, ze jsem dozor v podobe spickoveho odbornika nemel, domnival jsem se, ze kvalitni smlouva o dilo zaruci, ze alespon bude staveno dle norem a doporuceni geologickeho pruzkumu. Dum je v jilu s melkymi a poddimenzovanymi zaklady a utopeny v terenu. Vykazuje zasadni poruchy mj. v zakladech a zdivu jak z pohledu nedodrzeni technologickych postupu, tak i pouzitim nekvalitniho materialu. Na stavbe celkove neni poctive provedeno nic. Stavebni a projekcni firma tehoz majitele ma veskere certifikaty a akreditace a stavi nadale. I pres radu znaleckych posudku spickovych znalcu a tlak na zaklade smlouvy o dilo jsme nedosahli nahrady skody a vubec niceho. Zhotovitel ma veskere nase finance z dedictvi po zemrelych maminkach a nevraci ani plneni a skody po odstoupeni od smlouvy a ani neuznava zadne zavady. V soucasne dobe nevime vubec co s touto situaci, zhotovitel byl vyzvan stavebnim uradem k naprave, tez bezvysledne. Soudni cestou nedosahneme niceho, jiz jedna z firem byla poslana do insolvence. Pohledavku ze zoufalstvi jiz nabizim k prodeji, nevim jinak co s tim. Umel by nam prosim nekdo poradit? Dekuji predem. Tomas Kopriva

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

15 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.