spotřeba v bytě 3kk panelák - dálkové topení

Rubriky:

Reklama
RM Romana Maskova @romana.maskova před 9 roky10.06.2015 18:55:00
spotřeba v bytě 3kk panelák - dálkové topení

Prosím o radu. Je mi jasné, že je to individuální, ale :. Byt 3kk, topíme přes zimu 1 radiátor obývák, jinak občas 1 radiátor děcák ( cca 16-19 hodin), ložnice na jedničku přes noc - občas na 0, koupelna - žebřinový radiátor 2x týdně cca hodina. A už ted máme od ledna "projeto" 4510kw ( listopad až prosinec 2589kwh). Platebně to vychází na 30tisíc ročně ( možná i víc) v panelákovém bytě. Doma jsme cca od 17 hodin, přes den staženo na 0 ( děcák), 1 obývák. Je to jen teplá voda a topení dálkové. Prosím, kdo máte podobně velký byt a dálkové topení, můžete mi prosím napsat, kolik projedete za rok? Mě těch 30 tisíc připadá hrozně moc. V minulém bytě 2KK ve stejném domě, téměř stejném jsme měli cca 10-11 tisíc za rok a cca 2500-3100kwh. Děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

16 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.