Zkušenosti Zlatý domov art

Rubriky:

Reklama
Zkušenosti Zlatý domov art

Dobrý den, podělím se ses voji zkušeností. Sám sem byl rád za jakékoliv recenze , dkyž sem vybíral. tak sem sepsal tu svoji, snad Vám třebas taky pomůže.
Barák ze 40let. původní okna kastlová (špaletová). Pomocví poptávkového serveru jsme zadal nabídku. Střední cenu jsem vzal za rozumnou. Firmu Zlatý domov art s.r.o. Profil VEKA ALPHALINE 90MD.
Zaslaný cenový nástřel byl kompletní. Po domluvě jsem si nechal okna zaměřit. Přijel jednatel firmy p.Slovák. okna zaměřil, doporučil a vysvětlil jak se budou okna vybourávat a nové osazovat. Upozornil ještě na možné další práce v souvislosti demonáže-likvidace starých oken. Prostě jsme nevěděli co se přesně ukáže po vybourání. Podání ruky a čekání konečný rozpočet. Věhem několika dní přišel. Chtěl sem speciálně do smluv odplnit moje požadavky. Všechny byly doplněny k mé spokojenosti. jediné co tedy nebylo uplně podle mých požadavků byla víše zálohy- ale také jsme se nakonec shodly, takže též mohu říct splněno.
Malá výtka tedy je k době dodání, holt jsme si trošku počkali. A nastal den montáže-vyhrazeny 2 dny. Montážní parta přijela. a začal šrumec. prach a bordel prostě byl. Jelikož jsme si vymyslel osazení zároveň s fasádou (rám utopen-překryt izolací fasády), muselo se víc bourat. Montážníci udělali bez ztráty kytičky. Osazování oken proběhlo v pořádku. Museli se poprat někde se zvláštníma překladama, křivostí omítky a zdí atd.. Bohužel při osazování venkovní části připojovací spáry (paropropustná páska) jsme narazily na špatnou přilnavost stávající fasády-starý brizolit. Na opravu nebylo v rozpočtu pamatováno, respektive nebyla očekávaná v takovém rozsahu. P. Slovák přijel a po menší debatě jsme se dohodli na rozumném řešení. žádné plamené diskuze, dohady. Přístup rozumný, ale jasný na obě strany. Nakonec se brizolit oškrábal a nesoudržná místa byla opravena. Použil se primer a butylová páska a jelo se dál. Obdivuju trpělivost montážní firmy. Byl sem jim pořád za "zadkem" a neustále ukazoval, kde bych přidal ještě trošku pěny, apod. Díky problémům venkovní pásky, jsme se dohodli na prodloužení montáže ještě o jeden den.
Poslední den přijel p. jednatel. Předání díla, doplacení plné ceny. Ještě jsme se dohodli na dodání chybějících věcí (krytky odtokových otvorů).
Celkové shrnutí:
+ :
Cena, Kvalita, Rozumné jednání, Přístup k požadavkům-nestandartním, Montážní parta a montáž, a obecně příjemný přístup.
- : Delší doba dodání

Celkově bych firmu doporučil, s okny jsem spokojen a přístupem firmy taktéž.
Realizace Květen 2015, Bělá pod Bezdězem okr. Mladá Boleslav.
Machart.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.