Dakon Dua Plus 28 BT ...Porucha??

Rubriky:

Reklama
Dakon Dua Plus 28 BT ...Porucha??

Dobrý den...mám menší problémek, při odjezdu na 14 denní pracovní cestu jsem vypnul plyn(přívod do domu u plynoměru), a kotel nechal připojený v elektrice, jen jsem ho vypnul do režimu "pohotovostní stav"...po návratu z cesty jsem zapnul plyn, ...a kotel přepnul do programu"letní provoz" a ejhle vyskytla se BLOKACE :-)...kotel se snaží zapálit(jiskra jiskří) ale hořák se nezapálí......při deblokaci to je samozřejmě pořád dokola......a poruchovou hlášku to nevybliká žádnou...a svítí pouze červená kontrolka s přeškrtnutým plamenem........samozřejmě tlak vody do topení je kolem 1,2....
Prosím máte někdo radu, či zkušenost.? ......plynaře samozřejmě časem budu volat, ale před rokem jsem s místními servisáky neměl dobrou zkušenost, tak zkouším si pomoci touto cestou .Dík MK

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.