Rekonstrukce vodovodní přípojky

Rekonstrukce vodovodní přípojky

dobrý den,
koupil jsem v dražbě rodinný dům. Jelikož s původním vlastníkem jsem se vůbec nepotkal veškeré doklady o přehlášení přípojky jsem provedl sám v čem vcelku nebyl problém. Vetší problém je v tom že mám poškozený vodoměr co jsem hned při přehlášení přípojky nahlásil jako i skutečnost která mi byla sdělena technikem od vodárny že je potřeba zrekonstruovat přípojku.
Moje otázka zní kdo hradí rekonstrukci vodovodní přípojky ?
Vodovodní potrubí je v zemi pod silnicí , k mému baráku je to asi 5 m , barák stojí hned u silnice a v baráku mám přibližně 6 m k vodoměru.

V zákonu je to napsané tak nějak šalamounsky podle toho co jsem pochopil tak opravy provádí na své náklady vodárna a výměnu přípojky (teda její rekonstrukci já).
Ještě jeden dotaz když nahlásím vadný (poškozený) vodoměr z kterého teče voda a tedy není použitelný do kolika dní je provozovatel povinen odstranit tuhle závadu ?

Děkuji za informace Pavol

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.