Rozdíl mezi Rockwollem a polystyrenem

Rubriky:

Reklama
Rozdíl mezi Rockwollem a polystyrenem

Dobrý den,
chystám se zateplovat starší RD. Podsklepený kromě jedné místnosti a dá se říci, že není vlhký. Přesto chci do země použít XPS. Dám cca 80cm pod terén a cca 35 cm nad. To si myslím, že by nemuselo být špatně. Větší potíž vidím v tom, jak se rozhodnout zateplit stěny. RD je celkem blízko frekventované silnice a tak jsem nakloněn použít místo polystyrenu vatu Rockool Frontrock MAX E. Vím, že to bude dražší, ale myslím si, že by vata mohla také něco utlumit oproti polystyrenu. Okna jsem dal euro 92 mm trojsko, ale stále to není ono. To víte, někteří řidiči rádi jezdí přes vesnice 80km/hod i více a to přesahuje hluk i 95 db. Starosta nemíní s průtahem nic dělat, protože si myslí, že by následně nedostal na obchvat. Policie nemíní radit a ani pomáhat. Na obě strany jsem se už obrátil. Teď řeším hygienu měření. Rád bych slyšel názor z několika stran na použití jmenované vaty.
Děkuji za Váše názory

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.