YouTube - Vrtáky do dřeva - vrták HSS…
FALTI - vrtáky do dřeva. Ukázka použití HSS spirálového vrtáku se středící špičkou, kód 30. Vrták má středící špičku, která Vám umožní začít vrtat přesně tam...
Dobrý den,
chtěl jsem vytvořit plot z dřevěných plotovek upevněných na kovové jekly na sraz (bez mezer).
Plotovky jsou smrkové 2x10x110 cm. (3x nátěr lazura)
šrouby TEX 4,8 x 32 mm
jekl mocnosti 3mm
Osadil jsem tak 1/3 plotu za sucha. Po třídenním dešti mi tak 1/3 plotu opadala a to tak, že se uštíply šrouby u jeklu. Mám podezření na kvalitu šroubů, protože jsem měl nejdříve 500 ks a následně jsem doobjednal další, které jsou ale v jiné krabičce a z aplikovaných 200 jich 60 prasklo. Z původních nepraskl žádný, nebo to zatím není poznat.
Můj dotaz zní jak udělat dřevěný plot bez mezer aniž bych musel po dešti sbírat plotovky z chodníku? :o(
Přikládám pro bližší představu pár fotografií.
Děkuji za Vaše zkušenosti/rady.
Vrták se do dřeva dá nabrousit několika způsoby tak aby hřbet netlačil na dřevo nebo tlačit co nejméně. Pochybuji, že…
před více než rokem
Nejaka finta, jak mit zadni stranu planky taky peknou jako tu predni? Odletavaji mi na zadni strane kousky dreva :/
před více než rokem
Když si rozklikněte všechny příspěvky, tak je tam obrázek zašroubovaných vrutů a proveden výbrus. Doporučuji větší…
před více než rokem
49 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení