Osb, Durelis vs. hydroizolace

Reklama
Osb, Durelis vs. hydroizolace

Dobrý den,

v domě s dřevěnými stropy nyní dělám rekonstrukci podlahy. Díky nerovnostem až 8 cm v rámci jedné místnosti jsem musel vybrat parkety, prkna, na kterých byly parkety přibity a část násepu. Podklad jsem vyrovnal 4 cm vrstvou liaporu a na něho plovoucím způsobem dělám pokládku OSB3 desek a druhou vrstvu (na doporučení podláháře) desek Durelis (kvůli povrchové úpravě a snažší pokládce díky větší PD), které jsou proti OSB pokládány s otočením o 90°. PD jsem slepil, desky se chystám prošroubovat a celoplošně slepit. Místnost cca 50m2 bude rozdělena SDK příčkou, kde vznikne 15m2 koupelna. Jde mi o to, jestli mám druhou vrstvu desek v koupelně udělat také z Durelis desek, zdali na to existuje nějaká hydroizolace, která se na nich udrží, popř jaká nebo je lepší druhou vrstvu desek v koupelně udělat také z OSB desek, na kterou jsem hydroizolace našel např. Movychem, Hasoft apod. Děkuji za rady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.