Stabilizátor podílového tahu S.T.O.

Reklama
Stabilizátor podílového tahu S.T.O.

Zkušenosti se stabilizátorem komínového tahu S.T.O. od pana ing.Tomáše Stodůlky z Ostravy. Koupil jsem to na výstavě v Lysé nad Labem s tím, že pan Stodůlka tvrdil jaké to má úspory paliva. Mám normální rodinný domek, komín vysoký 9 metrů kotel dakon 24 kilowat, ale stále topím briketami. Testoval jsem to 2 roky, abych vyloučil rozdílné zimní podmínky ,ročně protopím 70 metráků plus mínus 7 metráků.Protože měla být úspora 10 až 30 procent na tuhá paliva musel bych tuto úsporu zaznamenat, ale žádnou jsem nepostřehl.Jediné co se dostavilo zadehtování,opadávání omítky komínu a leze dehet dovnitř na půdě, předtím byl komín 40 let suchý a čistý, je vyvložkován šamotovými vložkami o průměru 200 milimetrů,tak jsem si domluvil kominickou firmu,že to nechám vyvložkovat plechem,ale kominík prohlásil, že komín celkem dobrý, ať stabilizátor sundám,tak jsem tak učinil komín je opět suchý a čistý.Pan Stodůlka nechtěl o reklamaci ani slyšet, prỷ má 5000 spokojených zákazníků a přidal seznam .Já si dal práci a hledal spokojeného zákazníka a nenašel, prodal to většinou obecním domům knihovnáno a školám.Prostě jsem naletêl na úsporu 30% ,což mělo být 21 metráků,nějakých 9450Kč.A měl být zaplacen za rok.Kdo nevěří ať to koupí. Přeji hezký den všem.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.