WC na společné chodbě

WC na společné chodbě

Dobrý den, prosím o radu, názory a zkušenosti, co se týče rekonstrukce bytu, který má původně WC na společné chodbě a rekonstrukcí bych chtěla dosáhnout toho, že by se zavedlo WC uvnitř v bytě.

Zajímal by mě jednak finanční odhad, dále stavební povolení (jestli je nutné), jestli záleží na tom, kudy vedou stoupačky nebo tento projekt lze uskutečnit vždy, akorát by se to pak odrazilo na ceně?
Studentka architektury mi říkala, že pokud nebudou poblíž stoupačky, nebude to možné vůbec provést (nevěděla to ale jistě). Také mne napadla možnost "připojit" se na trubku od sousedů, pokud by byla blíž než WC na chodbě, tedy pokud je to vůbec možné?

Předem děkuji za veškeré příspěvky a omlouvám se neodbornou terminologii, nejsem z oboru.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.