Topení - prázdné radiátory

Reklama
Topení - prázdné radiátory

Dobrý den dámy a pánové,
nedávno jsme se nastěhovali do bytu v novostavbě a aktuálně nás trápí problém, který jsme již zadali k reklamaci, nicméně rád bych znal nezávislý názor - nechci si nechat navěšet bulíky na nos, jsem v tomto naprostý laik.

V bytě máme tři topidla: otopný žebřík, dva deskové radiátory.

Otopný žebřík je zapojen obráceně - termostatická hlavice je na výstupu namísto na vstupu, projevovalo se to klapáním při určité míře otočení termostatickou hlavicí.

Oba radiátory jsou úplně prázdné a nejde do nich vůbec voda - při povolení odvzdušňovacího šroubu vytekl malý čůrek vody a pak už nic. Dnes ráno přišel technik a kontroloval přívod - plně otevřel ventil na vstupu a odtamtud pár kapek, jinak nic.

Otopný žebřík v koupelně topí, ale do radiátorů nejde vůbec voda. Všechny kohouty, o kterých vím, jsou otevřené, na regulátor tlakového vyvážení jsem nesahal. Obě trubky ze zdi vedoucí k radiátorům jsou studené.

Nemáte někdo tušení, co mě čeká? V hlavě mi jdou celkem katastrofické scénáře...

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.