Prodám starý hardware - funkční nebo na součástky

Prodám starý hardware - funkční nebo na součástky

Ahoj, můj bratr už před nějakou dobou odešel z tohoto světa. Byl to borec, co dokázal opravit všechno, tak si k němu hodně lidí dávalo opravit svoje přístroje. Zůstal nám po něm pěkný bordel součástek, rozebraných věcí (notebooky, počítače, foťáky, mobily atd.), ke kterým se nikdo nepřihlásil. Já slíbil, že to zkusím nějak zpeněžit a poslat jeho pozůstalému dítěti na spoření. Něco jsem rozchodil, ale nemám na to čas ani vybavení a prd tomu rozumím.

Proto hledám cesty, jak tyhle věci dostat k někomu, kdo s tím ještě něco zvládne udělat. Detaily teď rozepisovat nebudu, to až v případě, že se ukáže, že se ptám na správném fóru a někdo projeví nějaký zájem. Pokud někdo máte zájem, pište na roma.nov at email.cz

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.