E-mail z OTE: Investiční náklady

Rubriky:

Reklama
KN Katka Nová @katka.nova před 8 roky22.10.2015 15:08:00
E-mail z OTE: Investiční náklady

Mám FVE s podporou ZB. Dnes mi přišel mail z OTE: Informace pro výrobce z podporovaných zdrojů

Vážení výrobci,
aby vám bylo umožněno zadávání měsíčních výkazů, je nutné v portálu CS OTE v nároku na podporu vyplnit položky " Investiční náklady", dále "Investiční podpora od 1.1.2013" a "Investiční podpora celkem" (i v případě, že nebyla přidělena, resp. její výše byla nulová). Investiční podporou od 1.1.2013 se rozumí nevratná investiční podpora udělená výrobnímu zdroji z veřejných prostředků s datem nabytí právní moci rozhodnutí o jejím poskytnutí po 1.1.2013 včetně.
Povinnost vyplnit zmiňované položky je v souladu s vyhláškou s 478/2012 Sb., o vykazování a evidenci elektřiny a tepla z podporovaných zdrojů a biometanu, množství a kvality skutečně nabytých a využitých zdrojů a k provedení některých dalších ustanovení zákona o podporovaných zdrojích energie a cenovými rozhodnutími Energetického regulačního úřadu, kterými se stanovuje podpora pro podporované zdroje energie.

Řešil to už někdo? Co tam nahlásit? Faktury za materiál? Jak nacenit svépomoc?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

22 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.