YouTube - Blaze King - tajemství…
Velkoobchodní - maloobchodní prodej, distribuce a servis kanadských a amerických krbů a kamen Blaze King pro Českou republiku. Více informací na stránkách: h...
Dobrý deň,
chcem sa spýtať či má niekto konkrétnu skúsenosť s kúrením v týchto teplovodných kachliach,
prípadne aké bezproblémové teplovodné kachle by ste mi odporučili na vykurovanie poschodového nezatepleného domu o celkovej obývateľnej ploche 150 m2, výška dole je výška 2,4m a hore podkrovie skosené, komín priemer 150 mm,
ideálne model čo vydrží dlho horieť na jedno naloženie (nezateplený dom sa rýchlejšie ochladzuje keď v kachliach vyhasne)
Teraz som skúšal kúriť pokusne v peterkách iba dole (je to jedna veľká miestnosť) a na moje prekvapenie sa teplo cez veľké schodište dostalo aj do podkrovia do izieb
link na teplovodné kachle
http://www.oravakrb.sk/krbove-kachle-har…
neviem vôbec ako reálnych je tých 30 kw do vody :S
Ďakujem
Dovolím si sem zkopírovat svůj příspěvek z jiného vlákna zde na fóru - hlavně pro porovnání výkonu kamen. "Já…
před 9 roky
Máte asi tyto možnosti : Bud ty menší ověřená teplovodní kamna co má známý. Budete je provozovat bez akunádrže a dum…
před 9 roky
6 litinových radiátorů a kolik tak v průměru dává jeden? 2 kw ? +,-? Podle počtu radiátorů mi vychází větší potřeba…
před 9 roky
22 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení