ionizační elektroda

Rubriky:

Reklama
ionizační elektroda

Dobrý den,

nevíte jestli je normální že ionizační elektroda (která je stará asi 1 měsíc) NENÍ na povrchu vodívá ? Myslím ten drát co je v plameni.

Mám kotel Viadrus g27 eco a občas, náhodně (asi 3x za týden) automatika spadne do chyby. Pak je nutné ručně automatiku resetnout a kotel zase jede dál. Dost mě to vytáčí.
Už jsem prověřil celé el. zapojení a uzemnění a vše se zdá v pořádku. Pak jsem koukal na ionizační elektrodu (která byla před cca měsícem nově vyměněná) a povrch té elektrody většinou NEBYL vodivý. Vím jak ionizační pojistka funguje a myslím že elektroda by na povrchu vodivá být měla. Nevím jestli je to standardní stav (protože původně ta elektroda celá vodivá byla) po cca měsíci opálení od plamene.

Dík za názor.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

10 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.