Oprava kamenného soklu novostavby

Rubriky:

Reklama
Oprava kamenného soklu novostavby

Dobrý den všem, chtěl bych Vás požáídat o radu. Máme novostavbu rodinného domu, který je částečně podsklepený. Základy a podsklepenou část domu, konkrétně sokl domu, jsme nechali udělat z přírodního kamene tzv. na divoko. Řemeslníci, kteří kamený sokl domu stavěli, však vystavěli tento sokl nižšší než měl být, tudíž ho dodělávali. Problém je v tom, že ta dodělávaná část je nyní dosti vidět. Já jsem to zpočátku akceptoval, ale nyní jsem z toho dosti naštvaný, protože to napojení je vidět. Proto bych se chtěl zeptat, zda je možné provést nějakou úpravu a napojení vidět nebylo. Napadlo mě, že bych některé kameny vysekal a vlepil je znovu tak, aby napojení nebylo souměrné. Nebo, že bych do napojení vložil kameny další. Mám však obavy, abych neudělal výše škody než užitku tím, že to bude ještě více vidět. A nebo to mám raději nechat být tak, jak to je?
Pro upřesnění přikládám fotky.

Děkuji všem za názory a poznatky.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.