Dakon Dua 24 ct

Rubriky:

Dakon Dua 24 ct

Dobrý den, koupil jsem na chalupu použitý kotel Dakon Dua 24 ct. Po instalici kotel nejeví známky života. Je osazena zánovní řídící jednotka "Honeywell W4115B 1192B 1003508 1045", deska vypadá naprosto netknutě, jen relé . Po napuštění vody do systému jsem odvzdušnil a natlakoval na 1,5Baru. Po připojení na síť a zapnutí do zimního, nebo letního provozu, se nestane vůbec nic, nerozsvítí se ani síťová kontrolka, ani kontrolka poruchy, led diody na desce také nesvítí, nestane se nic ani po stisku a podržení resetovacího tlačítka. Zásuvka je zapojena správně, přívodní šňůra není poškozena. Než se pustím do pátrání na vlastní pěst, pročetl jsem si diskuse okolo tohoto typu kotle, ale na nic podobného jsem nenarazil, vždy v tom byla alespoň jiskřička života. Poraďte mi prosím, odkud začít, než něco zbytečně rozvrtám. Moc děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

12 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.