Plíseň pod linem - čím vymalovat zdi?

Reklama
Plíseň pod linem - čím vymalovat zdi?

Prosím o radu, máme suteréni byt naměřená vlhkost vzduchu do 40%, vedle ložnice sousedí koupelna kterou se nám podařilo ložnici před několika měsíci vytopit neřešily jsme to dostatečně a pod linem v ložnici se nám objevila plíseň ta byla zlikvidována ale já řeším čím vymalovat zdi které jsou místama odfouklé jsou tam boule naštěstí jen v původní barvě která jde oškrábat na základ zdi. V prodejně barev mi tvrdily že mikrospory plísně se z podlahy do zdí nedostaly a stačí přidat do Barvy případně štuku nějaký přípravek, našla jsem ještě jednu verzy kdy je barva přímo na plísně jedna z nich Primalex Mykostop.
Prosím poraďte stačí přidat jen přípravek do běžného štuku a pak barvy nebo je lepší vymalovat přímo touhle barvou?
Předem moc děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.