Pokojový termostat zn. TG

Reklama
Pokojový termostat zn. TG

Dobrý den, máme plynový kotel Nectra, ovládáme ho pokojovým termos-
tatem zn.TG (manuální). Už má naběhané svoje a někdy při zapínání-vypínání skoro není slyšet klapnutí kontaktů. Kotel instalovaný před 15
lety. Chtěl jsem mít rezervu, kdyby náhodou vypadnul, ale takový spínač se už nevyrábí. Nejblíž jemu podobný jsem koupil v prodejně blízko na-
šeho bydliště s označením TP 546LA s kontrolkou.
Bohužel návod není v češtině (ani
v slovenštině), ale jen v UK, F, D, PL atd., prostě v mně neznámých jazycích. Jsem důchodce a strojař a moc si s tím nevím rady. Až teď
v různých diskusích na internetě jsem se dozvěděl, že některé kotly nekomunikují s některými termostaty. Může mi prosím poradit někdo, či bude tento termostat pro náš kotel vhodný? Teď v topné sezóně bych nerad termostat měnil, jen v případě nouze, ale chtěl bych mít jistotu, že nebudou problémy.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.