vypocet

Rubriky:

Reklama
PV petr vit @petr.vit538 před 8 roky12.12.2015 10:24:00
vypocet

Dobrý den, rád bych se zeptal na následující. Mám obdélníkový objekt o rozměrech 7x8,5m, přízemní, střecha pultová, stropní zateplení 40cm vaty. Obvodové zdivo je 30cm ytong PDK. Moje otázka zní, dovede někdo spočítat jakou vrstvu polystyrenu baumit Open reflect je třeba pro zachování nízkoenergetického resp.pasivniho standartu? Od projektanta mám navrženo 20cm polystyrenu EPS, ale rád bych Open reflect a tuším, že ta vrstva by nemusela být taková? Alespoň pro ten nízkoenergetický standard. Okna jsou trojskla comfort Evo. Tuším že tato otázka bude těžce zodpoveditelna jelikož není známa orientace domu na parcele plus přesně známý otvory a jejich umístění, jde mi jen o orientační informací, jestli těch 20cm není zkrátka zbytečně moc a mohu na tom případně ušetřit. Diky

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

12 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.