Skladba Podlahy

Reklama
Skladba Podlahy

Dobry den, spravujeme starsi nepodsklepeny domek a ted je na rade podlaha, podlaha bude ve spolecnem obyvaku s kuchyni 50m2, nyní je tam puvodni beton na kterem je dvakrát nivelacka, ale i tak to není uplne rovne ale v radu milimetru. Na podlahu mi zbyva 9cm pak uz budu mlatit hlavou do stropu :-), mel jsem v planu dat na podlahu 5cm tvrdého polystyrenu, na nej dve vrstvy 12mm osb desek do krize prosroubovane, 2 mm neceho podobného mirolenu a pak třívrstvou drevenou plovouci podlahu. Otazka bude to takhle dobré, nebude to vrzat a bude tak trochu teplo od noh, někdo mi radi radsi laminat ze je odolnejsi ale zase studenejsi. tech 9cm uz musim dodrzet ale kdyby jste měli lepsi navrh jak to provest rad si to prectu, mame 17 měsíčního cvrcka a casem snad druhého tak nevim co tyhle plovoucky vydrzi.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.