Brnění - drnčení v radiátoru

Reklama
Andrea Šmejkalová @andrea.smejkalova před 8 roky05.01.2016 21:48:00
Brnění - drnčení v radiátoru

Dobrý den, prosím Vás o radu... bydlíme v RD (novostavba 6 let), který vytápíme plynovým kotlem, od nastěhování řešíme problém, se kterým si nevíme rady. V některých místnostech máme podlahové topení a v dalších radiátory. Pokud přestaneme topit a necháme zapnuté radiátory (ne ve všech místnostech), začne některý z nich po nepravidelné době (někdy za 2 hodiny, jindy i za 2 dny) brnět, drnčet, je to zvuk, který je slyšet po celém domě a není snesitelný přes den, natož v noci. Nejčastěji se to stává, pokud máme na termoregulační hlavici nastavenou 3 z 5. Nejdříve jsme si mysleli, že to je hlavicí, dokud se to nestalo i v jediné místnosti, kde termoregulační hlavice není. Máme tedy všechny radiátory zavřené a zapínáme je jen, když je zrovna zapnuté topení. :-( Nevíte prosím, čím by to mohlo být? Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

21 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.