Autor: Jana Doležalová Datum: 04.09.2018 14:03 odpovědět upozornit redakci | uživatel: 128363 reakce na ... | Připojuji se s podobným dotazem. Po letošních teplech vážně uvažuji nad pořízením klimatizace. Problém ale je, že nemůžu dělat díry do zdi, takže připadá v úvahu pouze mobilní klimatizace. Takže první otázka zní - má cenu pořizovat mobilní klimatizaci? a druhá - pokud ano, máte někdo zkušenosti s tímto typem? - klimatizaceprovas.cz/mobilni - vybral mi ji kamarád, ale obávám se, že není zrovna expert přes klimatizace a já mám spoustu času na rozmyšlení, tak se radši ještě zeptám tady. Děkuju.
|
|
|
Autor: Petr Mysak Datum: 09.06.2016 20:42 odpovědět upozornit redakci | uživatel: 122787 reakce na ... | Do kanceláře jsme minulý rok kupovali tuhle - vzdusin.cz/mobilni-klimatizace/Mobilni-klimatizace-Olimpia-Splendid-Silent a musím říct, že jsme také spokojení. Běžela v největších vedrech (zhruba 3x do týdne) a v celé kanceláři bylo příjemně. Takže můžu doporučit.
|
|
Autor: Pavel Šebek Datum: 24.05.2016 12:18 odpovědět upozornit redakci | uživatel: 104777 reakce na ... | Máme ji několik let je dobrá, má své pro i proti, ale já jsem spokojen , už jen ta možnost zchladit místnost je úžasná a přesto ji většinou nezapnu a pokud to jde vyvětrat tak to udělám , ona je hlučná ale zase to ušetří peníze. Jistě aitomatický provoz je OK ale pokud nevíte v kolik navečer budete doma , zbytečně budu platit elektriku cca 5kč/h , nebo budu v druhé 1/2 bytu kde je chladněji . Je to jen na mě jak to budu využívat .
|
|