ATMOS DC25S + Ferroli Bluehelix tech 25c (+100l TUV)+AKU

Reklama
ATMOS DC25S + Ferroli Bluehelix tech 25c (+100l TUV)+AKU

Dobrý den potřeboval bych poradil, momentálně mám osazenou kotelnu kondenzačním kotlem Bluehelix tech 25c se 100l TUV řízený pomocí venkovního čidal (ekvitermní křivka přímo v kotly + pokojový termostat typu on*off) v kotelně mám dále ještě starý kotel na tuhá paliva, který bych chtěl vyměnit za ATMOS DC 25 S dřevoplyn + 1000l Aku + ladomat 21, chtěl bych kotel atmos řídit podle ekvitermní regulace a nějak propojit s kondenzacním kotlem, že když něbude nabyta Aku automaticky sepne kondenzák, jde mi o to jak toto řešit? Máte s tím někdo nějaké zkušenosti díval jsem se že by to možná zvládla regulační jednotka ACD 01 využívá ekviterm a měla by umět řídit i jiné kotle.Podle čeho by se poté řídil plynový kotel, vycházel by z křivky ekvitermu na ADC 01 nebo by se řídil podle své ekvitermní křivky, nebo by bylo nutno na kotly ekviterm odstranit a nechat řídit celý tou jednotkou ADC 01. Nevím jestli to má nějaký význam ale podotýkám že Kondenzák má svoje vlastní vestavěné čerpadlo. Nebo existuje nějaké levnější řešení(jiná regulace)?
Předem děkuji za všechny reakce s pozdravem
Marek

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

26 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.