rozdělovač topení TESA 1345

Rubriky:

Reklama
rozdělovač topení TESA 1345

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jestli by mi někdo poradil ohledněr rozdělovače na podlahové topění, je na něm napsáno TE-SA 1345. Bohužel nemám k tomu návod. JDe mi o nastavení průtoků. Bylo mi řečeno, že průtoky se regulují těmi bílými kohouty, které dle mého laického pohledu jsou na odtoku ze systému. Dnes jsem si ale všiml, že nemám všude stejně rysky na přítocích (červené) a po oddělání té červené krytky, jsem zjistil, že se dá kroutit i s tou rskou, pokud ji přitáhnu, tak průtok klesá a naopak, alespoň dle rysky. Předpokládám, že tohle přitok do systému. Zajímalo by mě tedy jestli je lepší regulovat na přítoku či odtoku, jestli teda se nepletu. Zároveň pokud ne, jak nastavit ty vrchní rysky, jelikož vyfotil jsem menší rozdělovač, ale u většího, kdy mi např do obyváku jdou tři okruhy, tak každý je nahoře jinak přitažený, ale skladba podlahy je samozřejmě stejná

Předem díky za jakoukoliv rekaci.

Jakub

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.