Protherm Lev+ThermolinkDobrý den,
mám v novostavbě kondenzační kotel Protherm Lev 30 KKZ společně s Thermolink P/2 + ekvitermní čidlo. Zprovoznění a základní nastavení kotle bylo provedeno servisním technikem.
Základní info o stavbě:
-V přízemí je podlahové topení, rozdělovač Giacomini, osazený motorem K282 pro směšovací ventil. Teplota nastavena autonomně potenciometrem na 30 st. Do budoucna chci rozdělovač ještě osadit výrobky Elektrobock: termostat pro t.e. pohony PT14-HT a SEH01-NC.
-V patře je pod okny (které sahají až k podlaze) také podlahové topení. To je napojeno bez rozdělovače přes hlavice, na kterých je také nastaveno 30 st. V patře jsou dále s podlahovým topením, radiátory.
-Vnitřní teplota na Thermolinku nastavena na 21 st. Ten je umístěn v obývacím pokoji spojeným z kuchyní, kde je podlahové topení.
Snažím se ideálně nastavit topnou křivku a teplotu do podlahové topení. Jaké informace mám odečítat, aby se mi podařilo ideálně nastavit systém?
Dále se mi ve velice stručném návodu nepodařilo zjistilo některá nastavení. U funkce Automatická topná se zobrazí nějaká topná křivka. Podle této křivky kotel tedy topí? Má na tuto křivku vliv ručně nastavená křivka, která byla bez režimu auto? Když jsem ručně nastavil jinou křivku a přepnul do režimu auto, byla křivka zobrazující se v režimu auto jiná.
Podle jakých informací kotel nastavuje teplotu, výkon...?