Dobrý den,
potřeboval bych poradit s výběrem vhodné redukce na hlavici pro tento typ ventilu. Koukali na to 2 topenáři a prý se s takovým typem ještě nesetkali, tak to chci ověřit, než koupím ventil nový. Zkoušel jsem 3 různé typy redukcí a žádná nepasovala. Nejblíže tomu byla redukce http://www.elektrobock.cz/redukce-danfos… , ale u ní pro změnu brání dotažení přílíš široká spodní část, takže ne ventilu nedrží úplně a při otáčení hlavicí dochází k uvolnení celé redukce vč. hlavice. Přikládám foto. Na prvních 2 fotkách je ventil, na třetím pak ,,zavírací víčko", které je původní a jako jediné funguje - bez možnosti regulace, bohužel. Děkuji.
Kontakt na paní je : 773255367 , můžete se na mě odvolat. Pokud byste chtěl hlavici termostatickou, stále je…
před 2 roky
Děkuji za informaci. Teoreticky termohlavici bych nemusel mít, ruční by mi asi také stačila. Můžete mi prosím poslat…
před 2 roky
Dobrý den, jedná se o ventil RD 85C, s pevným nastavením hodnoty Kv ( A,B,C). Tyto ventily vyráběla firma KWP,…
před 2 roky
25 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení