Friatec - teče voda kolem mísy

Reklama
AA aaa aaa @aaa.aaa028 před 8 roky16.01.2016 12:17:00
Friatec - teče voda kolem mísy

Dobrý den,

mám doma splachovací systém friatec a závěsnou toaletu (nestojí na zemi). Dcera odmotala celou ruličku do záchoda a spláchla, samozřejmé ucpala záchod. voda vystoupila až k okraji záchoda a velmi pomalu odtékala. tak jsem vytáhl ze záchoda co šlo. něco málo odteklo, asi do poloviny mísy, tak jsem spláchl ještě jednou. Mísa se opět naplnila skoro po okraj a pak vyteklo malý množství voda (louže asi 0,5 m2) z pod porcelánové mísy uchycené na stěně. zvonem jsem ucpaný záchod proštouchl a ten se vyprázdnil. pak jsem ještě jednou spláchl a opět něco málo vody vyteklo z pod mísy.
ted uz nic nevyteka, ani pri spláchnutí, jen mám obavu, jestli mi to nemůže někde protékat za zdí a téct dál k sousedům.
nevíte kde se mohla vzít ta voda, co mi protekla z pod mísy na stěně?
je potřeba to řešit, nebo to bylo způsobeno nějakym prepadovym systémem co má friatec?
díky moc za kazdou radou
LB

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.