Osazeni oken a izolace

Rubriky:

Reklama
Osazeni oken a izolace

Společnost, u které jsem si objednal vyrobu a montaz oken s pasky (vnitrni i venkovni), provedal v minulem tydnu jejich montaz. Při prevzeti dila jsem zjistil, ze svisla mezera mezi oknem a ostenim je cca 1 cm (na obou stranách) a horni mezera cca 2 az 3 cm. Když jsem se zeptal na důvod, tak mi výrobce sdelil, ze je to z duvodu roztaznosti oken. Pro info okna jsou v osteni osazena do drazky z XPS (systém Porotherm), zapenena a vzhledem k mrazum, budou pasky nalepeny pristi tyden, tzn. 5. 2. 2015.

Chtel bych se zeptat:

1. zda je tohle standardni postup vyroby a montaze?

1. zda je nutno dodatecne montovat XPS/EPS z vnitrni i venkovni strany? Pokud ano, jak to udelat?

2. Jak zajistit, aby nedoslo k "zestarnuti" materialu pasky a PER peny. Montaz zatepleni predpokladam v prubehu kvetna.

Dekuji za odborne rady
Alojz Furgalak

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

8 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.