Výběr krbové vložky

Rubriky:

Reklama
Výběr krbové vložky

Dobrý den.
Chystám se na výměnu krbové vložky Turbofonte 757, kterou používám jako primární zdroj tepla v podkroví cca 250 m3 už 10 let. Výměnu chci provést z důvodu vysokého výkonu a absence externího přívodu vzduchu. Chci znovu celolitinovou vložku s nominálním výkonem 10-12 kw a externím přívodem vzduchu. Už jsem oslovil i pár firem, ale bohužel každý hned od stolu tasí nemalé sumy a argumenty jak se bude muset celý krb přestavit a že nejlepší je ROMOTOP a když né ROMOTOP tak kvalitní vložky stojí 50tis a víc......
Já bych nejraději vzal zase Turbofonte ale model ELISEO 700 E, který má menší výkon a CPV. Bohužel sehnat jej není jednoduché a cena je dosti vysoká. Jako ekonomicky příznivější variantu jsem vybral HS Flamingo UNIFLAM 720 (850)PRESTIGE.
Moje otázka směřuje na kvalitu, osobní zkušenost, tip na něco jiného. Je mi jasné, že to co funguje bezvadně u někoho nemusí fungovat stejně u mě. Jde mi tak nějak o rozšíření výběru.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.