Detail spodní části instalace fr. okna a vchodových dveří

Rubriky:

Reklama
AR Arnošt Raab @arnost.raab před 8 roky06.02.2016 14:56:00
Detail spodní části instalace fr. okna a vchodových dveří

Rovnou k věci. Firma lomax mi jako součást instalace fr. okna (FO) a vch. dveří (VD) nabídla, že to bude ona kdo vyřeší tak často diskutovanou část instalace od hydroizolace po rám okna a dveří.

Přečetl jsem různé diskuze na toto téma, různé kombinace ytongu, exs, eps apod. Oni přišli s tím, že nabízí plastové profily, které se nacvakávají v celé šíři zespodu do rámu instalovaného okna (dveří) a vyplňují tu problematickou část u FO a VD. Dle potřeby a dle výšky podlahy se jich nad sebe dá nacvaknout více a zakončují to tím, že buď na spodní profil namontují nerezová Lka, které se opřou o základovou desku nebo spíše tedy o hydroizolaci. Pokud tam mezi posledním profilem a hydroizolací zbyde nějaká mezera, tak se údajně už může zalít nějakou vrstvou betonu, tepelné malty apod.

Co vy na to?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

9 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.