napojení vodorovných hydroizolací

Reklama
napojení vodorovných hydroizolací

dobrý den
prosím o radu.pustil jsem se do rekonstrukce pokoje,po odstranění plovoucí podlahy miralonu a nějaké folie jsem zjistil že beton je v některých místech vlhký ,zespodu folie dokonce kapky vody.odstranil jsem tedy beton až na úroven izolace v podlaze(ipa). ve zdech je vodorovná izolace, v jedné zdi pod úrovni izolace podlahy ve dvou zdech probíhá šikmo vůči izolaci podlahy , v nejvyšším místě cca 7cm nad úrovní izolace podlahy(vpodstatě v ůrovni finalní podlahy,v nejnižším cca 2cm pod izolaci podlahy. v jedne zdi (společné s vedlejším domem) chybí zřejmě úplně.na této zdi odpadavala omítka do výšky asi 40cm. jak tedy tuto situaci vyřešit a správně napojit izolaci podlahy na izolaci zdí. a jak doplnit chybějcí izolaci
děkuji za všechny odpovědi
adam herman

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.